El Cheka porosi funksionarëve të BDI-së: Nuk dua të shkat.rroj familje por nëse i fusni hundët thell do ta bëj

Shpërndaje

El Cheka nëpërmjet një statusi në fejsbuk ka paralajmëruar funksionarët e BDI-së se ka video përgjime ku mund të shkat.rohen familje për shkak të tradhëtive familjare. Ai u dergon porosi që të rin larg po deshen mos ta pësojnë.

“Nuk dua të shkat.rrohen familjet ku mund ta pësojnë fëmijët sepse ata nuk kan faj, prandaj disa njerëz të DUIT nga Kërçova i lus të mos i fusin hundët fell se do zbulojn për vajzat e tyre që i kan me “shkinat” fshehur nga gratë e tyre dhe fëmijve të vet!

Ata din po deshin mos u bij në zemër le të rrin larg sharrës.”, ka shkruar Cheka në fejsbuk.