Ja kush do të zëvendësojë azilantin Nikolla Gruevski!

Shpërndaje

KSHZ-ja fton Gjoko Kamçevin, deputet nga rradhat e VMRO-DPMNE-së, në vend të azi lantit Gruevski.

Kryeparlamentari Talat Xhaferi sot sipas gjitha gjasave pa votim të deputetëve vetëm do të konstatojë dorëheqjen me shkrim të azi lantit – deputet Nikolla Gruevski. Ai është në arr ati dhe nuk mundet që të spjegojë dorëheqjen para deputetëve.

Xhaferi është koordinuar me të gjithë grupet parlamentare, ndërsa të njëjtën gjë sot do të duhet të bëjë edhe vetë koordinatori i grupit parlamentar të VMRO-DPMNE-së.

KSHZ-ja për sot ka ftuar Gjoko Kamçevin nga Vallandova, i cili sipas listës është i ardhëshmi i VMRO-DPMNE-së nga zgjedhjet parlamentare të 2016.

Ai do të emërohet në vend të azi lantit Gruevski. Kamçev edhe më herët ishte deputet gjatë periudhës 2014-2016.

Gruevski ka disa masa parabur gimi duke marrë parasysh edhe vendimin me bu rg prej dy vitesh. Prokurorja Vilma Ruskovska e kërkon si njërin ndër të dyshuarit dhe organizatorët për tentim vr asje për ngjarjet e përgja kshme në Kuvend më 27 prill.