Në Gllumovë të Sarajit, 29 vjeçari sul.mohet me thi.kë nga dy bashkëfshatarë, pak para kohës iftarit!

Shpërndaje

E.B 29 vjeçarë është sulмuаr me thi*kë në orën 19:00 para vajzës së tij 6 vjeçare nga personat O.E dhe B.E.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Gllumovë të komunës së Sarajit, ku siç merr vesh ALBAZONE deri tek zënka ka ardhur se pse E.B ua ka z*ënë vendin e parkingut!

E.B është dërguar në Spitalin e Shkupit ku mbahet për kurim nga pl*аgët e marra, teksa rasti është paraqitur në polici mirëpo polica ende nuk ka marrë masa për dy sulмuesit!

Me poshte ju sjellim edhe dokumentet nga spitali: