Nuk do të ketë “fshesë” për ministrat e BDI-së?! A sheh ‘ëndrra’ Bujar Osmani?

Shpërndaje

Zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani, njëkohësisht zëvendëskryeministër në Qeveri, i tha TV21se BDI i ka definuar emrat e ministrave që do të përfshihen në rikonstruimin e kabinetit qeveritar.

I pyetur se sa ministra të BDI-së do të ndryshohen, zëdhënësi i integristëve me përgjigje: “Unë mendoj se shumë shpejt duhet të ketë plotësim të Ministrisë për Sistem Politik dhe kjo nënkupton ndonjë rokadë brenda për ta plotësuar atë vend dhe eventualisht për ta plotësuar vendin që do të zbrazet nga ai plotësim. Kjo do të thotë se do të plotësohen dy vende, nga të cilat njëra do të jetë vetëm rokadë”./TV21

A sheh ‘ëndrra’ zv.kryeministri Bujar Osmani?!