Përlotet Bill Clinton, kamarieri kosovar në New York, ra në gjunjë dhe më falenderoj

Shpërndaje

Ish-presidenti i SHBA-ve, Bill Clinton ka rrëfyer sot në Prishtinë një ngjarje në një nga restorantet e New York City. Kjo ndodhi pasi një ish- refugjat nga Kosova, i ra në gjunjë atij duke iu falënderuar që i shpëtoi jetën.

Ndërsa isha në darkë në reustarant një kamarier i cili doli të jetë refugjat nga Kosova, u afrua tek tryeza jonë duke më rënë në gjunj dhe më tha këto fjalë: “Zotëri, dua t’ju falënderoj. Nëse nuk do të ishit ju, unë sot nuk do të isha i gjallë”, është shprehur kosovari tashmë 32 vjeçar, i cili kishte përfunduar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në vitin 1999, si pasojë e luftës në Kosovë,.

Por presidenti Clinton tha se unë dëshiroj që kosovarët duhet të punojnë në Kosovë, dua që ju të fitoni para këtu.