Publikohen përgjime të reja / Ahmeti dhe Xhaferi për funksionarët e Çairit: “e kan by..ën e përlime”

Shpërndaje

El Cheka s’ka të ndalur. Edhe pse janë të dënueshme me ligji posedimi dhe shpërndarja e materialeve të përgjuara, El Cheka ka publikuar një bisedëtë rre mes Ahmetit dhe Xhaferit, ku flasin për ndarjen e posteve ministrore dhe drejtorive se kujt çka do ti japin.

Fjalori dhe niveli i komunikimit është i njëjtë, sharje e fyerje për funksionarët.
Në pjesën e fundit është interesante se vet Musa Xhaferi për Ismet Gurin thotë ,,është kalavesh me dosje” që dëshnon për korrupsionin dhe keqpërdorimet e funksionarëve të BDI-së.
Xhaferi gjithashtu ofendon shumë rëndë kuadrot e Çairit duke thënë ,,e kan by..ën e përlime mirë dhe dridhen nga friga”
Ka momente ku flitet edhe për Kumanovën si rajon se çfarë duhet ti jepet nga pozitat Ministrore,Ahmeti thotë se Kumanovës duhet ti jepet ,,trast e sulës” që në popullore e ka kuptimin e ,,herdheve” kjo flet shumë për atë se sa është e pa rëndësishme dhe e pa vlerë është Kumanova në sytë e Ahmetit.

Pikërisht gjaku dhe sakrifica e Kumanovës dhe Karadakut ja solli atë pushtet Ali Ahmetit…

Ky është LINKU ku e kanë postuar audiopergjimin