Loja e parë shqiptare me lokacione vendore (Video)

Shpërndaje

E hëna e parë e vitit 2021, nis me një punë të veçantë nga dy djem të Prizrenit, të cilët së shpejti do ta sjellin lojën e parë shqiptare e njëjtë ndoshta edhe më e mirë se ato botërore në natyrën e vet. Për çka bëhet fjalë, kur dhe si do të lansohet, çka ka brenda saj u tregon Kushtrimi.