Feja e Adem Jasharit: Bekim Jashari mbyllë debatin me një porosi

Shpërndaje

Përderisa në publik po diskutohet e stër-diskutohet se sa fetar ishte komandanti Adem Jashari dhe se a kishte konsumuar birra apo jo, një reagim vjen edhe nga Familja Jashari.

Bekim Jashari përmes një fotografie të heroit legjendar shpërndau edhe një mesazh, që ndoshta edhe mund të jetë përgjigje ndaj tërë atyre zërave që jehuan këto ditë.