Batuta e Edi Ramës: Maskat e Brukselit i hoqëm në Tiranë

Shpërndaje

“Ishte një kënaqësi që më në fund takimi nuk ishte virtual, sepse ne kemi mundësinë t’i mirëpresim miqtë tanë pa masa shtërnguese dhe besoj që edhe komisioneri dhe delegacioni nga Brukseli ndihet mirë që maskat e Brukselit i hoqëm në Tiranë dhe patjetër sepse gjërat tanimë janë konkrete”, tha Rama gjatë fjalimit të tij.

Tutje, Rama tha se tregu i përbashkët rajonal është një nismë strategjike nga e cila përfiton i tërë Ballkani Perëndimor.