Dalin pamjet e rra.hjes në mes të vëllezërve nga Kosova dhe atyre nga Shëngjini

Shpërndaje

Dalin pamjet e sherrit masiv mes dy vëllezërve nga Shëngjini dhe 2 të tjerëve nga Kosova, të cilët pasi janë përleshur me hunj dhe leva, kanë përfunduar që të katërt në spital.

Nga pamjet duket se pavarësisht se shumë të rinj të tjerë janë përpjekur që ti ndajnë, sherri ka vazhduar i pamëshirshëm dhe të rinjtë edhe pse të gjakosur kanë vazhduar të qëllojnë njëri tjetrin.

Për protagonistët e kësaj përleshje, dy vëllezërit nga Kosova Ç.Z dhe Q.Z si dhe vëllezërit nga Shëngjini A.J dhe A.J, policia ka nisur procedimin penal “Dëmtime të tjera me dashje”.