NATO: Nuk ka stabilitet për aq kohë sa Moska shkel ligjin ndërkombëtar

Shpërndaje

Drejtuesit e vendeve të NATO-s dënuan sot kërcënimin në rritje të përfaqësuar nga riforcimi ushtarak i Rusisë dhe i kërkuan Moskës të respektojë ligjin ndërkombëtar, gjatë samitit të tyre vjetor në Bruksel.

“Për sa kohë që Rusia nuk tregon se po respekton ligjin ndërkombëtar dhe se po respekton detyrimet dhe përgjegjësitë e saj ndërkombëtare, nuk mund të ketë kthim në normalitet,” paralajmëruan ata në përfundimet e samitit.