Suspendohet polici serb që pengoi arrestimin e malazezit në Gazimestan

Shpërndaje

Policia e Kosovës ka arrestuar sot një person në Gazimestan në kuadër të ritualeve vjetore të Vidovdanit.

I arrestuari është shtetas malazez, Risto Jovanoviq.

Po ashtu mësohet se ndaj tij është marrë vendimi për 48 orë burg.

Kujtojmë se arsyeja e arrestimit të tij është se ai ka bërë thirrje nacionaliste dhe nxitje të urrejtjes.