Sela dhe Taravari takohen me kryetarin e nënkryetarin e Pan-Albanian American Congres

Shpërndaje

Sela dhe Taravari takohen me kryetarin e nënkryetarin e Pan-Albanian American Congres, shkruan ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë:

Kënaqësi të takoja Kryetarin e PAAC (Pan- Albanian American Congress) z.Bruno Ceka dhe nënkryetarin Vullnet Dervishi.

Janë vëllezërit tanë që gjithmonë na kanë qëndruar në krah, për t’u bërë ballë bashkë dhe me sukses, sfidave me të cilat shqiptarët e Maqedonisë së Veriut dhe jo vetëm, janë përballur në vazhdimësi.