Sela: Urime Kurban Bajramin!

Shpërndaje

Urime Kurban Bajramin!

Sjelltë shëndet, mirëqenie, gëzim, paqe dhe lumturi në familjet tuaja! Kjo festë le të inkurajojë frymën e bashkimit dhe solidaritetit dhe të forcojë vlerat e vërteta të respektit dhe mirëkuptimit të ndërsjellë. Le të mbushet kjo ditë e bekuar me gëzim!

Me respekt Ziadin Sela!