Sela: Diaspora shqiptare kudo që ndodhet është e gatshme gjithmonë për bashkëveprim

Shpërndaje

Lideri i ASH-së Ziadin Sela në një postim në facebook thotë se, diaspora shqiptare kudo që ndodhet është e gatshme gjithmonë për bashkëveprim.

Postimi i plotë në Facebook i Zadin Seles:

Takim vëllazëror me drejtuesit e Lobit Euro-Atlantik, Shukri Ymeri – kryetar, Skender Musliu dhe Sali Agushi.

Diaspora shqiptare kudo që ndodhet është e gatshme gjithmonë për bashkëveprim.

Biseduam për mbështetjen që në vazhdimësi diaspora shqiptare u jep proceseve të cilat ne marrim mbi supe për ti çuar përpara.

Na priftë e mbara!