Zjarrfikësi i shekullit të kaluar në aksion në Maqedoninë e Veriut (Video)

Shpërndaje

Zjarret na treguan se shteti i Maqedonisë së Veriut nuk ka kapacitet të merret me një katastrofë kaq të madhe e cila fatmirësisht nuk mori jetë, por bëri dëme të mëdha materiale në të gjithë vendin.

Duke marrë parasysh pajisjet që u përdorën për shuarjen e zjarreve, ne kaluam mirë, dhe kjo tregohet në videon më poshtë, e cila tregon automjetet zjarrfikëse të shekullit të kaluar, më saktësisht nga vitet 60 të shekullit të 20-të. Ishte mirë që automjeti nga Gjevgjelia nuk u prish gjatë rrugës./ALBAZONE MEDIA/