Grubi: Agjenda e gjelbër po merr formë konkrete në teren

Shpërndaje

Zv.kryeministri i parë, Artan Grubi në një postim në facebook njofton se tani Agjenda e gjelbër po merr formë konkrete në teren.

Postimi i plotë:

Agjenda e gjelbër po merr formë konkrete në teren.

Sot realizuam vizitë në malin Sharr, pas shpalljes së një pjese të mbrojtur Park Kombëtar.

E ardhmja e njerëzve është tek pasuritë natyrore, e ardhmja është tek e gjelbëra.

Andaj, bashkë punojmë për një të ardhme të blertë dhe shumë benifite për qytetarët.