Grubi: Sot të gjithë ne jemi tetovar dhe solidarizohemi me familjet e viktimave dhe me të gjithë tetovarët

Shpërndaje

Sot të gjithë ne jemi tetovar dhe solidarizohemi me familjet e viktimave dhe me të gjithë tetovarët.

Hetimi i tërësishëm dhe i shpejt është i patjetërsueshëm dhe tashmë prokuroria me ekipet e veta ka ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme.

Të gjitha institucionet qendrore janë vënë në dispozicion të tejkalimit të situatës së vështirë me tragjedinë e rëndë që ndodhi në Qendrën modulare për trajtim të pacientëve me Covid19.