LIVE: Prezantimi i iPhone 13, gjithçka në kohë reale

Shpërndaje

Telefoni inteligjent i gjeneratës së ardhshme të Apple pritet të quhet iPhone 13, por është gjithmonë e mundur që kompania mund të zgjedhë një simbol të ndryshëm dhe ta kapërcejë atë numër krejtësisht-ashtu si disa ndërtesa heqin katet me numrin 13 sepse konsiderohet i pafat.

Ndërsa nuk ka gjasa, nuk do të ishte krejt e padëgjuar. Apple kapërceu iPhone 9 dhe shkoi menjëherë te iPhone X.