Mësohen çmimet e iPhone 13, Mini 13, Pro 13 dhe Pro Max 13

Shpërndaje

Ne jemi duke parë praktikisht të njëjtin dizajn si gjenerata e mëparshme, por ka përmirësime nën kapak.

Pajisjet shfaqin një pamje të re me një sistem me dy kamera, të cilat janë të vendosura në mënyrë diagonale.
Niveli në iPhone 13 dhe 13 mini është 20 për qind më i vogël, ekrani super retina XDR është 28 për qind më i ndritshëm, deri në 800 nits dhe deri në 1200 nits shkëlqim maksimal.

iPhone 13 do të jenë në dispozicion duke filluar në 799 dollarë dhe iPhone 13 Mini do të fillojë me 699 dollarë.

Kapaciteti minimal i ruajtjes u rrit në 128 GB.

Kurse iPhone 13 Pro dhe Pro Max fillojnë me 999 dollarë dhe 1,099 dollarë, respektivisht, dhe vijnë në grafit, ari, argjend dhe blu sierra.