Mickoski: Koalicioni jonë me ASH-AAA është e fokusuar për të ndërtuar të ardhmen

Shpërndaje

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski tha se ai nuk bën ndarje dhe se poenta në politik është të bëhet bashkimi dhe jo ndarja. Ai tha se koalicionin është fokusuar teke ardhmja, dhe jo si partitë e pushtetit që rikujtojnë të kaluarën.

“Janë gjëra që duhet të na tregojnë se nuk bën. Nëse kemi vendosur vijë se kjo nuk duhet të bëhet dhe duhet të shikojmë para”, tha Mickoski.

Sipas tij shikuesi i cili nuk është i ngarkuar me politik, i cili ka breng të ardhmen, kur do të dëgjoje se çfarë ofrojmë ne “më tepër do të dëshirojnë të dëgjojnë se çfarë do të ju ofrojë për të ardhmen dhe jo t’i kthejë në të kaluarën”.

Ai tha se pushteti le të merret me muhabetet të së kaluarës, ndërsa këta si opzotë do të flasin për të ardhmen.