Teuta Arifi prezanton programin zgjedhor për komunën e Tetovës

Shpërndaje

Teuta Arifi ka prezantuar projektin për komunën e Tetovës për 4 vitet e ardhëshme.

Arifi në rrjetin social facebook shkruan:

Prezantimi i 12 kapitujve të programit zgjedhor të Bashkimit Demokratik për Integrim për Tetovë

Zhvillimi urban
Zhvillimi rural
Mjedisi
Gasifikimi
Arsimi
Sporti dhe Kultura
Rinia
Zhvillimi ekonomik
Shërbimet publike dhe transparenca
Shëndeti dhe mbrojtja sociale
Siguria
Barazia

#EdheMëShumëPërTetovënTonë
#ZgjidhJetëVotoBlertë

Programi Zgjedhor