Tragjedia në Tetovë, Qeveria shpallë 3 ditë zie në të gjithë vendin

Shpërndaje

Në mbledhjen e sotme urgjente te Qeverisë, ku është debatuar lidhur me ngjarjen e mbrëmshme ku për pasoj mbetën të vdekur 14 persona dhe 12 të tjerë të lënduar, është marrë vendim që të shpallet 3 ditë zie në gjithë territorin e vendit.

Paraprakisht edhe Komuna e Tetovës pas mbledhjes së Shtabit të krizës, njoftoi shpalljen e 3 ditë zie në Tetovë.