Ahmeti: Me Blerimin e kemi nisur rrugëtimin e zhvillimit të Sarajit prej vitesh e do ta vazhdojmë bashkë tani me agjendën e blertë

Shpërndaje

Saraji ishte komuna e rradhës ku Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) e vazhdoi fushatën parazgjedhore duke prezantuar kështu kandidatin për kryetar komune Blerim Bexhetin si dhe listën e kandidatëve për këshilltar.

Para të pranishmëve fjalim rasti ka mbajtur kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi si dhe kandidati për kryetar komune, Blerim Bexheti.

Kryetari i BDI-së Ahmeti para të pranishmëve në Saraj tha: Me Blerimin e kemi nisur rrugëtimin e zhvillimit të Sarajit prej vitesh e do ta vazhdojmë bashkë tani me agjendën e blertë si një rrugë e sigurtë dhe nevojë e kohës për një jetë edhe më cilësore për banorët e komunës së Sarajit.

Postimi i plotë:

Me Blerimin e kemi nisur rrugëtimin e zhvillimit të Sarajit prej vitesh e do ta vazhdojmë bashkë tani me agjendën e blertë si një rrugë e sigurtë dhe nevojë e kohës për një jetë edhe më cilësore për banorët e komunës së Sarajit.

Më 17 Tetor votoni për vazhdimësi të zhvillimit dhe ardhmëri të shëndoshë në të gjitha vendbanimet e Sarajit.

Vepro drejtë, voto blertë

Rretho numrin 3

💚🗳3️⃣✅