KZHZ-ja nxjerr rezultatet paraprake të zgjedhjeve lokale

Shpërndaje

Kryetari i Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, Aleksandar Dashtevski, në një dalje për shtyp, ka nxjerrë rezultat e para të kandidatëve që kanë fituar komunat që në raundi e parë dhe ato që shkojnë në balotazh, pas dy javësh, më 31 tetor.

Rezultatet parapake të zgjedhjeve lokale të 17 tetorit:

Haraçina shkon në balotazh, LSDM-BDI

Manastiri shkon në balotazh LSDM-VMRO-DPMNE

Bogovina shkon në balotazh

Bevernica shkon në balotazh

Buteli ka fituar VMRO-DPMNE-ja

Silevoja shkon në balotazh VMRO-LSDM

Vevçani shkon në balotazh LSDM-VMRO

Vrapçishti shkon në balotazh ASH-BDI

Gazi Baba ka fitura në raundin e parë

Gjevgjelia shkon në balotazh LSDM-VMRO

Gradsko ka fituar VMRO-ja

Dibra shkon në balotazh BDI-ASH

Dimir Hasari shkon në balotazh VMRO-LSDM

Dollneni shkon në balotazh LSDM-BDI

Zhelina shkon në balotazh Besa-BDI

Kërçova shkon në balotazh BDI-VMRO

Kratova shkon në balotazh LSDM-VMRO

Kriva Pallanka fiton LSDM

Krusheva fiton LSDM

Kumanova shkon në balotazh LSDM-kandidat i pavarur

Likova fiton BDI

Kamenica shkon në balotazh VMRO-LSDM

Makedonski Brod shkon në balotazh VMRO-LSDM

Ohëri shkon në balotazh VMRO-LSDM

Pllasnicë fiton BDI-ja

Rosomani shkon në balotazh VMRO-LSDM

Sopishte fiton VMRO-ja

Struga shkon në balotazh BDI-ASH

Strumicë fiton LSDM-ja

Teracë shkon në balotazh BDI-ASH

Tetova shkon në balotazh Besa-BDI

Çairi shkon në balotazh ASH-BDI

Çashka shkon në balotazh BDI-LSDM

Çuçer Sandevo shkon në balotazh LSDM-VMRO

Shtip ka fituar VMRO-ja

Shuto Orizara shkon në balotazh

Aerodrom ka fituar VMRO-ja

Veles ka fituar VMRO-ja

Karposhi shkon në balotazh LSDM-GROM

Gjorçe Petrov fiton VMRO-ja

Petrovec fiton VMRO-ja

Saraj fiton BDI-ja

Në Qytetin e Shkupit për këshilltarë udhëheq VMRO-DPMNE.