Tre kamionë kalojnë përmes pikës kufitare në Jarinjë (Video)

Shpërndaje

Hyrja në pikën kufitare Jarinjë me automjete është ende e bllokuar ndërsa dalja lejohet.KALLXO.com mëson se ka kamionë te shumtë të cilët tash e 13 ditë kanë mbetur të bllokuar dhe nuk kanë arritur që te futen brenda kufirit të Jarinjës.

Në anën tjetër tre kamion kanë dalë nga pika kufitare Jarinjë.KALLXO.com që po qëndron në afërsi te kufirit ka arritur që të marr pamje të kamionit i cili shihet deri sa shkon drejt Jarinjës.Kjo për shkak të krijimit të bllokadave nga ana e serbëve lokal të cilët kundërshtuan vendimin e MPB-së për reciprocitetin për targa.