Bekteshi: Riformatimi i Qeverisë i domosdoshëm, por ministrat e BDI-së nuk preken

Shpërndaje

Ministrini Ekonomisë Kreshnik Bekteshi vlerëson se duhet të ketë rikonstrium të Qëverisë, pasi që siç tha ministri i Bujqësisë dhe dy zëvëndësministra nga Lëvizja Besa kanë dhënë dorëheqje, shkruan TV21.

“Rikonstruim të Qeverisë patjeter se duhet të ketë, ministri i Bujqësisë dhe dy zëvëndësministra nga Lëvizja Besa kanë dhënë dorëheqje. Ndërsa sa i përket qëndrimit të BDI-së, nuk ka nevojë për ndryshim të anëtarëve të BDI-së në Qeverinë ekzistuese”, u shpreh ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi.