E çuditshme: Voton Hashim Thaçi (Foto)

Shpërndaje

Një qytetar nga Prishtina ka habitur të gjithë në ditën e zgjedhjeve.

Hashim Thaçi është qytetari nga Prishtina i cili la të habitur edhe gazetaren, e cila u detyrua t’ia kërkonte letërnjoftimin.

Madje ai me shaka u shpreh se ish-presidenti i Kosovës është ai i cili ia ka marrë atij emrin dhe mbiemrin.

Thaçi u shpreh se gjatë ditës e ka kryer obligimin e tij qytetar.