Gostivar, digjen plotësisht barakat përballë shkollës Industriale (Video)

Shpërndaje

Tetë familje gostivarase kane mbetur pa kulm mbi kokë, pasi mëngjesin e sotem diku rreth ores 4, hapsirat ku ata banonin u dogjën plotesisht.

Te trishtuar tregojne se gjithçka ndodhi për kohë të shpejtë dhe se gjithçka kanë patur u janë djegur bashkë me shtëpitë.

Kërkojnë ndihmën e institucioneve për të mos mbetur në rrugë.

Fatmirësisht nga zjarri nuk janë shënuar viktima në njerëz.

Është shkaktuar dëm i konsiderueshëm material.

Ekspertiza e institucioneve pritet të sqarojë shkaqet e zjarrit.