Lajmërohet Kastriot Rexhepi me videomesazh: Jam shëndosh dhe mirë, nuk ka nevojë për shqetësim

Shpërndaje

Pas humbjes disa orëshe të deputetit të Lëvizjes BESA, Kastriot Rexhepi para 15min është lajmëruar me një videomesazh në rrjetin social facebook.

Ja çka thotë: