Rexhepi: U strehova për t’iu shmangur presionit dhe kërcënimeve verbale

Shpërndaje

Deputeti Kastriot Rexhepi, është paraqitur pas gati pesë ditësh në një konferencë për media, ku ka treguar arsyen e mosshkuarjes së tij në ditën kur pritej të votohet moscioni i mosbesimit ndaj Qeverisë.

Rexhepi, ka thënë se është strehuar për shkak se nuk ka dashur të lejojë që vendi i tij të shkojë në kundërshtim me bindjet e po ashtu edhe me besimin që ua kanë dhënë qytetarët, shkruan Alsat.

“Unë Kastriot Rexhepi, si aleat i SHBA-së, për interesat e vendit tim, u strehova në ditën e votimit me qëllim që mos të lejojë që vendi të na shkojë në kundërshtim me bindjet e mija dhe në kundërshtim me besimin që na kanë dhënë qytetarët. Janë joserioze deklaratat që jam kidnapuar”, tha ai.

VIDEO