Studentët shqiptarë në SHBA krijojnë fondacion për familjet e prekura nga aksidenti në Bullgari

Shpërndaje

Një fondacion është krijuar për familjet shqiptare të prekura nga aksidenti në Bullgari. Ky fondacion është ngritur nga disa studentë shqiptarë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, shkruan Express.

Kjo fushatë është organizuar nga studentët Bergite Musaj, Dea Dodi dhe Besart Çopa, të cilët aktualisht studiojnë në Universitetin Georgetoën në Ëashington DC.

Vetëm në momentet e para pas fillimit të këtij fondacioni janë mbledhur më shumë se 540 dollarë amerikanë dhe shuma po rritet nga momenti në moment.

Fondacioni kliko KËTU