Kasami: Bashkëbisedim i këndshëm me Mërgimtarët tonë!

Shpërndaje

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami sot ka hapur dyert e komunës për bashkatdhetarët tanë që jetojnë dhe veprojnë në mërgim.

Mes tjerash Kasami u shpreh se tani e tujtje mërgimtarët do kenë zgjidhje për problemet e tyre në vendlindje.

Më poshtë njoftimi i plotë i Kasamit: