Inaugurohet sheshi “Erdogan” në Laç, merr emrin e Presidentit turk

Shpërndaje

Presidenti Turk Recep Tayyip Erdogan dhe kryeministri Edi Rama kanë prerë shiritin e inaugurimit të 522 apartamenteve të rindërtuara në Laç.

Pas këtij momenti në mirënjohje të presidentit turk Recep Tayyip Erdogan, një sheshi në Laç i është vendosur emri tij.

Ka qenë vetë Erdogan që ka inauguruar sheshin me emrin e tij “Sheshi Erdogan”.