Ali Ahmeti: Çdo Janar kujtojmë personalitetin më të madh të historisë sonë kombëtare, Gjergj Kastrioti Skënderbeun

Shpërndaje

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti sot bëhemi bashkë në Sheshin Skenderbeu për të kujtuar personalitetin më të madh të historisë sonë kombëtare Gjergj Kastrioti Skenderbeun që me shekuj me rradhë na e mbajti shpirtin gjallë, na bëri të luftojmë e të punojmë që të jetojmë me krenari dhe në të drejtën tonë, transmeton albazone.info.

Postimi i plotë:

Çdo Janar bëhemi bashkë në Sheshin Skenderbeu për të kujtuar personalitetin më të madh të historisë sonë kombëtare Gjergj Kastrioti Skenderbeun që me shekuj me rradhë na e mbajti shpirtin gjallë, na bëri të luftojmë e të punojmë që të jetojmë me krenari dhe në të drejtën tonë.

Sot është edhe 40 vjetori i konstituimit, etablimit dhe organizimit të Lëvizjes Popullore të Kosovës, e cila arriti të realizojë kauzën e madhe të shqiptarëve në ish Jugosllavi duke u rreshtuar fuqishëm në mbrojtje të idealit kombëtar.

Sot përkujtojmë edhe shokët tanë Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zekën në përvjetorin e rënies së tyre.

Të përjetshme janë dhe do të mbesin idealet e Skenderbeut dhe LPK – së për të ruajtur vlerat dhe për të përparuar kombin.