Nuk kalon rezoluta kundër rritjes së çmimit të rrymës, krejt VV-ja abstenoi

Shpërndaje

Kuvendi i Kosovës ka votuar rezolutën kundër ngritjes së çmimit të energjisë elektrtike, të inicuar nga AAK-ja.

Me 22 vota për, asnjë kundër dhe 49 abstenime, nuk kaloi rezoluta. Pati debat të ashpër përgjatë krejt ditës për këtë qëllim, pasi ZRRE propozoi ngritje të çmimit të rrymës, ndërkohë Qeveria Kurti e aprovoi.