Presidenti Pendarovski si çdo qytetar i thjeshtë priti rradhë për të blerë burek

Shpërndaje

Kjo ndoshta nuk duhet dhe nuk guxon të jetë e pazakontë, sidomos për ata që janë të zgjedhur nga populli, shkruan portali Centar.mk.

Presidenti Pendarovski është i çdoherë i disponuar për të biseduar, më shumë, duke pritur në radhë.

Një shembull që të gjithë politikanët duhet ta praktikojnë, të jenë të kapshëm, të drejtpërdrejtë dhe gjithmonë të gatshëm për të folur edhe pse ishte shumë ftohtë.