Kasami: Ata që kanë marrë rrogë dhe s’kanë punuar, do t’i kthejnë paratë

Shpërndaje

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami në sonte në ClickPlus në TV21 ka komentuar kontratat në vepër që janë realizuar në këtë Komunë gjatë pushtetit të kaluar lokal.

Kasami tha se ata persona që nuk kanë dëshmi që kanë realizuar punën për të cilën janë angazhuar, do të duhet t’i kthejnë paratë.

“Ata që kanë marrë rrogë dhe s’kanë punuar, do t’i kthejnë paratë”, tha mes tjerash Kasami.

Rreth 100 të punësuar kanë marrë nga 500 euro pagë, e nuk kanë shkuar në punë! #Kasami flet për punën e #Komunës në kohën e #TeutaArifit