Kasami: Janë blerë telefona Samsung dhe iPhone me vlerë 1000€ me buxhet të komunës

Shpërndaje

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami në ClicPlus në TV21 tha se pushteti i kaluar lokal në këtë Komunë ka nënshkruar kontrata pasi që puna për një çështje të caktuar është nënshkruar.

“Një nga shembujt për keqpërdorimin e tenderëve është shtegu i biçikletave, që është publikuar pas përfundimit të punës, para zgjedhjve, Për këtë ka edhe padi penale. Rast tjetër është nënshkrimi i kontratave për dy vjet me A1 me çka janë blerë më tepër se 20 telefonë të shtrenjtë me vlerë prej 100 eurove, Samsung, Iphone. Kemi 340 marrëveshje dy vjeçare me A1 të cilat nuk mund t’i ndalojmë sepse do të duhet të paguajmë”./TV21