Mickoski: Do të dorëzojmë ligj për zvogëlimin e akcizës për derivatet e naftës

Shpërndaje

Kreu i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski sot tha se do të dorëzojnë në Kuvend ligj për zvogëlimin e akcizës së derivateve të naftës.

“Ne kemi pritur që qeveria të vijë në mendje dhe t’i zvogëlojë vetë akcizat, por duke qenë se kjo nuk ndodh, në ditët në vijim do të ketë një propozim të tillë”, tha Mickoski.