Skandaloze: Vajzat e mitura në shkollë provokojnë rëndë Profesorin, duke i thënë tregona mësimin “Marrëdhëniet s**ksuale”.

Shpërndaje

Qytetarë të shumtë kanë shpërndarë së fundmi një video të bërë virale në Tik-Tok. Një vajzë, nxënëse në një shkollë në Kosovë, ka pyetur profesorin e saj për marrëdhëniet seksuale dhe këtë e ka filmuar duke e postuar në Tik-Tok.

Vajza e pyet profesorin për marrëdhëniet seksuale dhe më pas qesh, duke e ditur që videoja do të bëhet virale. Ndërkohë profesori nuk thotë asgjë, për aq sekonda sa zgjat videoja.
Ndërkohë vajza këmbëngul që të marrë një përgjigje nga profesori, i cili është duke hedhur sytë në një libër. Sipas qytetarëve që kanë dërguar videon, nxënësja nuk është më shumë se 15 vjeç.