Grubi: Qeveria subvencionon llogaritë e energjisë elektrike në lartësi prej 73% për të gjithë amvisëritë

Shpërndaje

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka njoftuar se përmes prodhuesit shtetëror SH.A ESM Qeveria e vendit do të subvencionon llogaritë e energjisë elektrike në lartësi prej 73% për të gjithë amvisëritë në vend.

Nëpërmes një grafike Grubi ka ndarë edhe detajet për subvencionimin që shteti bën për amvisëritë.

Njoftimi i plotë:

Qeveria e vendit përmes prodhuesit shtetëror SH.A ESM subvencionon llogaritë e energjisë elektrike në lartësi prej 73% për të gjithë amvisëritë në vend.

Subvencionimin të cilin e siguron Qeveria mund ta shihni lehtësisht në grafikën e mëposhtme.

Ta kursejmë energjinë dhe të krijojmë shprehi të reja kursyese në amvisëritë tona.