Liderët europianë shijojnë koncertin me valle popullore (Video)

Shpërndaje

Liderët europianë dhe kryeministri Edi Rama kanë bërë foton familjare në ambientet e stadiumit Air Albania.

Pas kësaj, ata kanë shijuar një koncert me valle popullore shqiptare.

Para se të nisin punimet e samitit, qeveria ka organizuar një koncert në nder të liderëve europianë, për t’i njohur ata me traditën shqiptare.