Borrell nga Ohri: Kosova dhe Serbia janë pajtuar për aneksin e zbatimit të marrëveshjes

Shpërndaje

Borrell nga Ohri: Kosova dhe Serbia janë pajtuar për aneksin e zbatimit të marrëveshjes.

Josep Borrell: Ajo për çfarë palët (Kosova dhe Serbia) janë pajtuar, do të bëhet pjesë e integrimeve të tyre evropiane.