Kryetari i Komunës së Zveçanit hynë brenda në objekt

Shpërndaje

Kryetari i ri i Komunës së Zveçanit, Ilir Peci për Telegrafin ka treguar se aktualisht është brenda objektit të kësaj komune.

Ai tha se është dita e parë e punës së tij dhe është duke e ushtruar funksionin e tij si kryetar në këtë komunë.

Gjendja në Veri është tensionuar orët e fundit ku serbët kanë tentuar të pengojnë hyrjen e kryetarëve të komunave në objekte.