Ky është qyteti më i madh më i lirë në botë: Për 1 euro mund të hani e pini gjithë ditën

Shpërndaje

Sipas të dhënave të faqes “The World of Statistics”, Pakistani është shpallur vendi më i lirë në botë. Për të kontrolluar nëse është vërtet kështu dhe pse, Josh Larkin nga kanali YouTube “The Burnt Chip”, udhëtoi për në vend, përkatësisht në qytetin e tij më të madh, portin kryesor detar dhe qendrën financiare – Karaçi.