Luani alarmon Berlinin, bën shëtitje i qetë nëpër qytet, autoritetet në kërkim të kafshës së egër

Shpërndaje

Një luan është parë duke qarkulluar në Berlin që prej mesnatës me të hyrë dita e enjte, me qytetarët që shprehen të shqetësuar me prezencën e kafshës së egër në qytet.

Mediet në Gjermani raportojnë se autoritetet po punojnë që prej orëve të para të mëgjesit sot për lokalizimin dhe kapjen e luanit, por përpjekje kanë dështuar deri më tani.