Prezantuesja amerikane gëlltiti mizën në mes të programit – ruajti qetësinë dhe lexoi lajmet sikur nuk ka ndodhur asgjë

Shpërndaje

Ajo po lexonte lajmet kur një mizë e bezdisshme i ra mbi qerpikët. Një moment më vonë, ajo fluturoi drejt e në gojën e gruas! Sidoqoftë, Vanessa nuk u ngatërrua, por vazhdoi me programin.

Prezantuesja vetëm ndryshoi fytyrën – ndoshta ajo gëlltiti një mizë, por ajo ruajti qetësinë dhe lexoi lajmet, raporton nypost.

Përdoruesit e rrjeteve sociale e admirojnë aftësinë e saj për të qëndruar e fokusuar gjatë programit “live”.

Disa shikues (video ka më shumë se 250 mijë pëlqime) besojnë se Vanessa nuk gëlltiti një mizë, por se ishte një qerpik artificial.

“Duket sikur është shkëputur ndërsa punonte”, thuhet në një koment.Çfarë mendoni ju? A e ka gëlltitur mizën apo qerpikun artificial, na tregoni në komente.