Versioni i ri i Apple po rikthehen fotografitë e fshira ndër vite

Shpërndaje

Disa përdorues të Apple kanë vërejtur se fotot që duhej të fshiheshin përgjithmonë janë rishfaqur sërish dhe thonë se kjo po ndodh që nga përditësimi i fundit.

Me iOS 17.5 fotografitë e fshira qëndrojnë 30 ditë në iCloud dhe në rast se nuk i ruani përsëri ato zhduken përgjithmonë.

Apple nuk ka komentuar ende për gabimin në fjalë dhe se është në kërkim të informacioneve të sakta