Ali Ahmeti më 13 korrik thirr mbledhjen e përgjithshme të BDI-së

Shpërndaje

Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti ka thirrur mbledhje të përgjithshme të partisë për 13 korrik

Ahmeti në Gostivar do të mbledhë këshillat vendorë, degët dhe forumin rinor, por edhe organet partiake në nivelin qendror.